Duurzaamheid en design in perfecte harmonie – Kapellen

Met trots presenteren wij een uitzonderlijk project in Kapellen, België. DJL Dakspecialisten heeft de daken van een prachtige villa voorzien van een volledige dakrenovatie. Dit project werd uitgevoerd in nauwe samenwerking met architect Bart de Hertog, wiens visie en vakmanschap perfect aansloten bij onze expertise.

Werkzaamheden:
– Waterdichte noodlaag: Als eerste stap werd het dak voorzien van een waterdichte noodlaag om het pand onmiddellijk te beschermen tegen weersinvloeden.
– PIR-afschotisolatie: Vervolgens werd hoogwaardige PIR-afschotisolatie aangebracht voor verbeterde thermische efficiëntie en optimale afvoer van regenwater.
– EPDM-dakbedekking: De isolatie werd afgewerkt met een duurzame en wortelwerende EPDM-dakbedekking van 1,5 mm dikte, bekend om zijn uitstekende waterdichte eigenschappen en lange levensduur.
– Toekomstige sedum-bedekking: In de volgende fase van dit project zal een weelderige sedum-bedekking worden aangebracht, die zowel esthetische als ecologische waarde toevoegt aan de woning.

Samenwerking en Uitdagingen: Dit complex project vereiste nauwkeurige planning en samenwerking. Ondanks de uitdagende weersomstandigheden en enkele tegenslagen onderweg, hebben onze werkmannen door hun professionaliteit en probleemoplossend vermogen een prachtig strak dak gerealiseerd. De voorafgaande besprekingen en het meedenken over oplossingen waren cruciaal voor het succes van dit project.

Klanttevredenheid: Onze opdrachtgever was zeer tevreden over de aanpak en professionaliteit van onze werkmannen en de firma als geheel. Het meedenken en de proactieve communicatie hebben gezorgd voor een soepel verloop van het project, wat heeft geresulteerd in een aanbeveling voor toekomstige projecten.

Speciale dank: Een bijzonder woord van dank aan architect Bart de Hertog voor de prettige samenwerking

Bekijk hier de foto’s en video’s van het project: