Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop én het aanbrengen van dakbedekkings- en isolatiematerialen aan particulieren en bedrijven. Dit doen we via 2 bedrijfstakken:

DJL Dakspecialisten – Handel: is de bedrijfstak die dakbedekkingsmaterialen verkoopt, inclusief service en advies, met name aan klusbedrijven en ZZP’ers.

DJL Dakspecialisten – Onderhoud: is de bedrijfstak die onderhoudsprojecten -met name platte daken renoveren- in eigen beheer uitvoeren door vakmannen in dienst van DJL met elk hun eigen specialismen. Neem eens een kijkje bij de door ons uitgevoerde projecten.

We zijn geïnterviewd door ‘Wij zijn Kapelle!’. Lees hier hieronder een stukje uit het artikel:

Dat zijn in 2018 opgestart bedrijf DJL Handel & Onderhoud zo hard zou groeien, had Dirk Jan Lukasse niet durven dromen. Hij startte begin 2018 en heeft nu zeven medewerkers in dienst. “We verkopen bouwmaterialen, met name isolatiemateriaal en dakbedekkingsmaterialen. Daarnaast doen we onderhoudswerk. Ik begon met een breed aanbod aan onderhoud, maar gaandeweg zijnwe gespecialiseerd in dakbedekking en dan met name de renovatie van platte daken. Hiervoor komen veruit de meeste a

anvragen voor binnen. We werken rechtstreeks voor particuliere woningbezitters, maar ook in opdracht van bouw- en klusbedrijven.”


Het ambacht waarvoor Dirk Jan koos, past hij hem. Bovendien is hij met het ondernemen groot gebracht. “Ik heb niet de ambitie om door te blijven groeien. Ik richt me vooral op de wat kleinere tot middelgrote klussen. Het moet behapbaar blijven, zodat ik de kwaliteit kan blijven waarborgen. Nu weet ik precies wat er binnen mijn bedrijf speelt en dat vind ik prettig.”

 

Bij DJL Dakspecialisten kunnen de materialen opgehaald worden, maar in overleg kunnen deze ook op locatie worden bezorgd, waarna de klant de werkzaamheden zelf doet. De specialisten van DJL Handel & Onderhoud kunnen het complete werk ook uitvoeren. “We brengen alle soorten dakbedekkingen aan: bijvoorbeeld kunststoffolies zoals EPDM en bitumineuze dakbedekkingen. Ook verkopen we PIR-isolatie en allerlei andere materialen die nodig zijn voor de renovatie van een dak of onderhoudswerk.”

We voeren ook andere klussen uit zoals boeiboorden en of dakbeschot vervangen, nokvorstdakpannen vervangen, zinken randafwerking en regenpijpen vernieuwen, enzovoort.

Verder hebben we een groot Zeeuws netwerk dus kunnen we u ook helpen met het coördineren van bouw-klussen.

Vanuit de markt is een toenemende vraag naar duurzame dakbedekkingsmaterialen en isolatie. “Het voordeel van isolatie is dat deze investering zichzelf terugverdient door een besparing op de energiekosten.” Wij voeren ook inspecties en reiniging uit van goten en daken. Bijvoorbeeld voordat er zonnepanelen worden geplaatst. Hoewel je een dak vaak niet ziet heeft het wel jaarlijks aandacht nodig. Scheuren, plooien, krimp en verstoppingen kunnen grote gevolgen hebben.

DJL Dakspecialisten ontzorgt vanuit de loods in Kapelle particulieren en bedrijven in heel Zeeland. “Ik kom graag tegemoet aan de vraag en wens van mijn

klanten en lever snel een kwalitatief goede dienst en producten voor een scherpe prijs.” Goed onderhoud betaalt zich op de lange termijn dubbel en dwars terug!

In verband met flinke groei zijn we 2021 naar een andere locatie aan de Fleerbosseweg 1 verhuisd waar we meer ruimte hebben en in een betere zichtlocatie gevestigd zijn.

U bent van harte welkom om hier eens binnen te kijken!