Handel

DJL Dakspecialisten – Handel is de bedrijfstak die dakbedekkingsmaterialen verkoopt. Ons assortiment bestaat onder ander uit EPDM-dakbedekking, bitumendakbedekkingen, PIR-isolatie en allerlei andere materialen die nodig zijn voor een dakrenovatie en of onderhoudswerkzaamheden. Deze materialen kunnen afgehaald worden, maar in overleg ook bezorgd worden op locatie. Wij verkopen vanuit een afhaalmagazijn aan de Fleerbosseweg 1 te Kapelle, 

Harm Fluijt werkt sinds eind 2020 bij DJL maar kan inmiddels al niet meer gemist worden. Harm is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aanwezig om alles in het magazijn in goede banen te leiden.

Bestellingen kunnen bij hem geplaatst worden zodat dit klaar ligt om op te halen of in overleg op locatie afgeleverd kan worden.

Bestellen bij Harm?

Bestellingen kunt u plaatsen via:

Email: info@djldakspecialisten.nl
WhatsApp: 06 5358 5937
Telefoon: 0113-296 112

Onze algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Assortiment

DJL Dakspecialisten – Handel voert een breed assortiment dakbedekkingsmaterialen & toebehoren waarvan een lange levensduur gegarandeerd is, míts goed aangebracht. Deze materialen zijn leverbaar vanuit een afhaalmagazijn te Kapelle, maar kunnen in overleg ook bezorgd worden.

Hieronder volgt een opsomming van de meest gangbare dakbedekkingsmaterialen die uit vooraad leverbaar zijn:

EPDM dakbedekking 

Dit staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en is een product op rubberbasis.

EPDM dakbedekking heeft een bewezen levensduur van zeker 40 jaar, maar ook hierbij geldt mits dit goed is aangebracht en ook niet elke situatie is geschikt voor EPDM-dakbedekking. U kunt hiervoor altijd een dak-inspectie & advies aanvragen via DJL Onderhoud.
Een ander voordeel is dat EPDM zonder open vuur wordt aangebracht, hierdoor is er minder kans op brandgevaar wat ook weer een voordeel voor diverse klussenbedrijven is omdat ze dan geen brandverzekering af hoeven te sluiten.

EPDM is verkrijgbaar in diverse soorten en maten, zoals:

 • Amerikaanse EPDM 1,14 mm dik. Kenmerken hiervan zijn dat het een flexibele en gladde EPDM is waardoor deze goed verwerkbaar is. Een ander belangrijk voordeel is dat deze EPDM scherp geprijsd is doordat deze EPDM op volle rollen in grote hoeveelheden wordt aangekocht.
 • Europese EPDM 1,2 mm dik. Kenmerken hiervan zijn dat dit een wat ruwere EPDM is met een diepzwarte kleur.
 • Deze EPDM is leverbaar op rollen van diverse breedtes voor toepassingen zoals in dakgoten, maar deze EPDM kan ook op maat besteld worden voor grote daken. Het voordeel hiervan is dat doordat deze EPDM op maat wordt aangeleverd er geen materiaalverlies is.

Bitumendakbedekking

Dit is een teerproduct met diverse toevoegingen en inlages.
Bitumendakbedekking is voor sommige situatie uitstekend geschikt doordat dit een stevige krimpvrije dakbedekking betreft die tegen een stootje kan (denk aan het belopen/ballasten van het dak), en is verkrijgbaar met afwerklagen in diverse kleuren. Afhankelijk van de soort en kwaliteit wordt hiermee ook een lange levensduur bereikt, u kunt hiervoor altijd een vrijblijvend advies opvragen via DJL Onderhoud.

 

PIR-isolatie

Dit staat voor polyisocyanaraat en is een kunststof hardschuim dat zeer goed thermische eigenschappen heeft. PIR-isolatie is verkrijgbaar in diverse diktes vanaf 30 mm, in het bouwbesluit worden voor nieuw te bouwen woningen zelfs al diktes van 140 mm voorgeschreven.

Enkele belangrijke eigenschappen van PIR-isolatie zijn:

 • Zeer goed isolerende isolatie, lambda-waarde van 0,022
 • Ook verkrijgbaar in afschot-isolatie, waardoor je een goed afschot op het dak kunt creeëren richting de afvoeren.
 • Vochtongevoelig
 • Harde isolatie en daardoor beloopbaar
 • Duurzaam
 • Licht product, ca 32 kg. per m3 en daardoor goed verwerkbaar

   

Wij leveren ook andere dakbedekkings materialen en toebehoren, vraag naar de mogelijkheden.