Duurzaam Dakproject voor I-KOOK – Bergen op Zoom

We zijn trots om aan te kondigen dat we voor I-KOOK in Bergen op Zoom hun dak van circa 1.100 m² mogen verduurzamen. Dit project omvat het aanbrengen van een extra laag PIR-isolatie, gevolgd door een hoogwaardige onder- en toplaag van Derbigum-dakbedekking.

Verduurzaming door PIR-isolatie en Derbigum-dakbedekking
PIR-isolatie staat bekend om zijn uitstekende thermische eigenschappen, wat bijdraagt aan een significant lagere energierekening en een beter milieu. Door deze extra laag toe te voegen, zorgen we voor een verbeterde energie-efficiëntie en comfort binnen het pand.

Bovenop de isolatielaag brengen we zowel een onder- als toplaag van Derbigum-dakbedekking aan. Derbigum staat bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur, wat bijdraagt aan de algehele robuustheid en weerbestendigheid van het dak. Deze combinatie zorgt niet alleen voor optimale bescherming tegen weersinvloeden, maar ook voor een verlenging van de levensduur van het dak.

Met deze ingreep dragen we bij aan een duurzamer pand, lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk voor I-KOOK.

Wilt u meer weten over onze duurzame dakoplossingen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek. We helpen u graag bij het verduurzamen van uw gebouw!