Onderhoud

DJL Dakspecialisten – Onderhoud is de bedrijfstak die met name gespecialiseerd is in het renoveren en isoleren van platte daken en voornamelijk gericht op middelgrote klussen tot ca. 250 m2, maar ook andere onderhoudsklussen kan uitvoeren en of coördineren. Neem eens een kijkje bij de door ons uitgevoerde projecten.

Lees dit artikel hieronder of online over ondernemen op de werkvloer in de Internetbode:

Onderhoud nodig?

Email: info@djldakspecialisten.nl
Telefoon: 0113-296110

Onze algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

 

Isoleren is hot!

We signaleren dat veel woningbezitters kiezen voor isolerende maatregelen – zeker nu er vanuit de overheid subsidies verkrijgbaar zijn -, en vaak ook in combinatie met het aanbrengen van zonnepanelen. Wie ervoor kiest om zonnepanelen op een plat dak te leggen, doet er goed aan dit eerst te laten inspecteren. “Een plat dak gaat normaal gezien zo’n twintig jaar mee. Leg je er zonnepanelen op, dan is het wel fijn om te weten dat het dak in goede staat is. Wij controleren het en kunnen het zo in orde maken dat het weer jaren mee kan. Desgewenst kunnen we ook nog bij-isoleren of een nieuwe isolatielaag opbouwen.”


Bitumen of EPDM

Natuurlijk zijn er mensen die hun platte dak zelf renoveren. Als je zelf handig bent en weet wat je moet doen is dat met EPDM ook zeker mogelijk. In het geval van bitumen is dat een ander verhaal. Vanwege het noodzakelijke gebruik van open vuur zijn daarvoor speciale verzekeringen nodig. Vanzelfsprekend heeft DJL Handel & Onderhoud deze. “Bitumen en EPDM zijn niet altijd zomaar inwisselbaar. Ik adviseer meestal bitumen als het dak veel belopen wordt of als er panelen geplaatst worden.

Omdat al onze papieren in orde zijn, óók voor het leggen van bitumen, krijgen we veel werk via collega-bedrijven. Dat is fijn aan ondernemen in Zeeland en lokaal zakendoen: we gunnen elkaar iets.”

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in Kapelle aan de Fleerbosseweg 1.